fanus
| Subject: اس ام اس ترکی جدید Wed Nov 06, 2013 7:51 am | |
| ونیادا ۳شی چوخ ایسترم … داغدا داشی ، گوزده یاشی ، سن کیمین ناز یولداشی … . . کاش سورمه اولیدم چکیلیدم گوزووه گوزوون یاشی اولیدم سوزولِیدم اوزووه گِجنین نصفیدی یا رب یوخو گلمور گوزومه بونه عالمدی خدایا ؟ دیورم اوز اوزومه . . سن سن حیاتیمین معناسی سن سن سوگیمین رویاسی سن سن دنیامین دنیاسی سنی چخ ایستیرم کلم دُلماسی . . ﺑﯽ ﻋﻄﺮ ﺳﻨﺒﻞ ﺍﻭﻟﻤﺎﺯ ﺑﯽ ﻧﻐﻤﻪ ﺑﻠﺒﻞ ﺍﻭﻟﻤﺎﺯ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻮﺗﻮﻥ ﮔﻞ آﭼﺴﺎ ﺳﻨﯿﻦ ﮐﯿﻤﯽ ﮔﻞ ﺍﻭﻟﻤﺎﺯ . . یاریما اولسون سلام قوی کی دییم بیر کلام ایستییرم من سنی ایسته منی والسلام . . چایی قویدوم دم آلدی گوزلریمی نم آلدی دوستوم دوشدو یادیما اورَگیمی غم آلدی . . ندن ساقی صفا اهلی ، غم دنیادن آیریلماز گتیر دولدور گینه جامی ، بالیخ دریادن آیریلماز غنیمتدیر بو دم ساقی ، گتیر دولدور گنه جامی جهاندا رسمدور عاشق ، می و مینادن آیریلماز . . قاشلارین اوخدی سنین عاشقین چوخدی سنین من سنی چوخ سئویرم خبرین یوخدی سنین . . ای گول سنی دنیایه مقابل توتارام دنیا منیم اولسا ، سنه خاطر ساتارام . . گل دونیانی بولوشدورک دنیز منیم ، دالقا سنین گونش منیم ، ایشیق سنین هامّیسی سنین ، سنده منیم . . سن آغلاسان گولوم منسیز اینان منده گولمم سنسیز گولک بیرلیک اولاخ غمسیز نه سن منسیز نه من سنسیز . . هر طبیبه سویلدیم دردین دواسین گورمدیم گلشن عمریم سارالدی هیچ صفاسین گورمدیم تاپمادیم فانی جهاندا بیر حقیقی آشنا هرکسین چکدیم جفاسین هِچ صفاسین گورمدیم . . نجه پروانه دییر شمعینه یاندیم سنه خاطیر گوزلیم والله اینان منده یاراندیم سنه خاطر آیریلیق غملری یوخلاردی منی غملی اتاقدا سنده گلدون یوخوما بیردن اویاندم سنه خاطیر . . یاغیش یاغیر داشلارا چیل پیک دییر قاشلارا دیین اوچان قوشلارا آپارسین بیزدن سلام وفالی یولداشلارا . . داغ باشیندا اکین اولماز اکین اولسا بیچین اولماز دنیادا مین گوزل اولسا بیری سنین تکین اولماز | |
|