انجمن ترکبوز
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


سایت علوم غریبه , آموزش علم جفر , تله کینزی و بهترین سایت تفریحی
 
HomeLatest imagesSearchRegisterLog in
Latest topics
» خاص ترین عکس های افسانه پاکرو
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby Admin Sun Jan 12, 2014 7:42 pm

» عکس های ۲۰۱۴ ترلان پروانه
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby Admin Sun Jan 12, 2014 7:41 pm

» عکس های ۲۰۱۴ صدف طاهریان
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby Admin Sun Jan 12, 2014 7:41 pm

» زیباترین عکس های روشا ضیغمی
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby Admin Sun Jan 12, 2014 7:40 pm

» عکس های ۲۰۱۴ طناز طباطبایی
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby Admin Sun Jan 12, 2014 7:38 pm

» ۱۵ راز جهان
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby Admin Sun Jan 12, 2014 7:35 pm

» فراماسونری جمعیتی نهان روش برای سلطه بر انسان و جهان است
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby Admin Sun Jan 12, 2014 7:33 pm

» زندگینامه حضرت سلیمان(ع)
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby Admin Sun Jan 12, 2014 7:33 pm

» چرا به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) اباصالح می گویند؟
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby Admin Sun Jan 12, 2014 7:31 pm

» fun77.ir
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby shima Sat Jan 04, 2014 3:29 pm

» ترول های بهمن ماه
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby Admin Fri Dec 27, 2013 8:23 am

» عکس های جدید و نایاب الناز شاکردوست
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby shima Sat Dec 14, 2013 3:20 am

» دانلود کتاب آموزش کامل ویندوز سون
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby shima Sat Dec 14, 2013 3:19 am

» کتاب آموزش حرفه ای زبان سی پلاس پلاس
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby shima Sat Dec 14, 2013 3:17 am

» داستان های شیوانا نانوا
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby shima Sat Dec 14, 2013 3:12 am

» داستان های شیوانا پسر پیرزن
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby shima Sat Dec 14, 2013 3:09 am

» داستان های شیوانا آهنگر طماع
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby shima Sat Dec 14, 2013 3:07 am

» دانلود کتاب عشق
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby Admin Thu Dec 12, 2013 7:16 am

» دانلود کتاب همه چیز در مورد بلوتوث
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby Admin Thu Dec 12, 2013 7:14 am

» دانلود کتاب بانک جامع دانستنی های پزشکی از دیدگاه اسلام
 علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeby Admin Thu Dec 12, 2013 7:09 am

Top posters
Admin
 علم جفر چیست؟ I_vote_lcap علم جفر چیست؟ I_voting_bar علم جفر چیست؟ I_vote_rcap 
shima
 علم جفر چیست؟ I_vote_lcap علم جفر چیست؟ I_voting_bar علم جفر چیست؟ I_vote_rcap 
the end
 علم جفر چیست؟ I_vote_lcap علم جفر چیست؟ I_voting_bar علم جفر چیست؟ I_vote_rcap 
elf
 علم جفر چیست؟ I_vote_lcap علم جفر چیست؟ I_voting_bar علم جفر چیست؟ I_vote_rcap 
joodi
 علم جفر چیست؟ I_vote_lcap علم جفر چیست؟ I_voting_bar علم جفر چیست؟ I_vote_rcap 
batman
 علم جفر چیست؟ I_vote_lcap علم جفر چیست؟ I_voting_bar علم جفر چیست؟ I_vote_rcap 
سناتور
 علم جفر چیست؟ I_vote_lcap علم جفر چیست؟ I_voting_bar علم جفر چیست؟ I_vote_rcap 
Shahin
 علم جفر چیست؟ I_vote_lcap علم جفر چیست؟ I_voting_bar علم جفر چیست؟ I_vote_rcap 
fanus
 علم جفر چیست؟ I_vote_lcap علم جفر چیست؟ I_voting_bar علم جفر چیست؟ I_vote_rcap 
ghelyuni
 علم جفر چیست؟ I_vote_lcap علم جفر چیست؟ I_voting_bar علم جفر چیست؟ I_vote_rcap 
Add to Google

 

  علم جفر چیست؟

Go down 
AuthorMessage
سناتور




Posts : 10
Join date : 2013-11-16

 علم جفر چیست؟ Empty
PostSubject: علم جفر چیست؟    علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeSun Nov 17, 2013 3:03 am

جفر چيست ؟
آيا نوعي خرافه است؟
آيا نوعي سحر است ؟
آيا بازي با حروف و كلمات است؟
آيا مطالبي كه بوسيله موازين اين علم بدست مي آيد داراي ارزش است؟
ما در اين مبحث به تمام اين سؤالات پاسخ خواهيم داد.
هر علمي داراي حقيقت و ماهيتي است ومسلماً براي هر كسي كه در پي فراگيري يك فَنّ و يا هنري بر مي آيد، اوّلين سؤال در باره ماهيت آن علم يا هنرمورد نظر مطرح مي شود و حق هم همين است.زيرا بدون داشتن يك شناخت حتي نسبي چگونه مي شود علمي را آموخت .بنابراين ما هم در همين آغاز بحث و بدون هيچ حاشيه اي به اصل موضوع مي پردازيم .
" جفر" يك دانش دروني وراهي براي دستيابي به حقايق پنهان عالم هستي است. و همچنانكه در اين بحث خواهيم ديد ؛حقيقتاً علمي بسيار مهم وارزشمند ودرعين حال شيرين است. واين جذابيت وشيريني آن باعث مي شودكه همواره نظرعلاقمندان به علوم و دانشهاي مخفي به سمت آن جلب شده و در طول تاريخ ، ميليونها انسان عمر ارزشمند خود را برسر يادگيري آن بگذارند .
حال اولين سؤالي كه مطرح مي شود اين است كه آيا چنين علمي حقيقتا وجود دارد؟ و يا اينكه اصلا مي توان از اسرارعالم غيب باخبر شد يا نه؟
در باره عالم غيب به بحث مخصوص به آن مراجعه كنيد.اما درباره خود جفر بايد بگويم كه بله چنين علمي وجود دارد اما درك ماهيت و فهم عملكرد آن كارهر كسي نيست وبه بينش بالايي نياز دارد.زيرا براي كسي كه از كودكي به او تلقين شده كه هرگز نمي توان از اخبار آينده باخبر شد وگذشته هم كه گذشته، وشخص به درستي اين مطالب ايمان داشته باشد،باور اين مسئله سخت است كه بتوان فقط به وسيله حروف به اخبار عالم غيب دست يافت.اما چه باور بكنيد يا نه، اين مسئله صحت دارد.
از نقطه نظرعلم روانشناسي، رفتارو واكنشهاي هر كس، به هرچيز ازتصوير ذهني او نسبت به آن موضوع مشخص سرچشمه ميگيرد.
مثلا ما نسبت به كسي كه ذهنا ًاز اوبدمان مي آيد در عمل هم واكنش خوبي نشان نمي دهيم.مگر اينكه در جمعي بخواهيم ظاهر سازي كنيم.
و يا اينكه اگركسي عميقا معتقد به حرام بودن مصرف مشروبات الكلي باشدهرگز آن را مصرف نمي كند.
در باره واكنشهاي رواني ما هم نسبت به مسائل ديگر همينگونه است.اگر ما معتقد به يك عقيده مذهبي باشيم بطور اتوماتيك در مقابل عقايدي كه بر ضد آن ابراز مي شود موضع مي گيريم و همين مسئله است كه هر سال صدها نفر را در سراسر دنيا به خاك و خون مي كشد.زيرا اعتقاد شديد افرادبه مباني فكري خودشان ايجاد جمود فكري نموده وبراثرتعصب شديد نسبت به باور هايشان مخالفين خودرا مهدورالدم به حساب آورده و كشتن آنها را حتي نوعي صواب به حساب مي آورند.( درست مثل رفتار طالبان و القاعده در افغانستان و پاكستان و هندوها در هندوستان) درصورتي كه يك انسان آزاد انديش هرگز بغير مطالبي كه از طرف خداي متعال و پيامبرو امامان بيان گرديده و آنها را بايد بعنوان حقايقي مسلم و بي چون و چرا پذيرفت و يا مسائلي كه حقيقت آنها براي همگان اثبات شده ، در مقابل چيز ديگري بطور قطع و يقين جبهه نمي گيرد و تعصب به خرج نمي دهد. و ازجمله اين موارد مسائل علمي است. مثلا يك دانشمندي مي آيد و نظريه اي در باب فضا و زمان و مكان ارائه مي دهد و فورا ً يك عده بي هيچ علت عقلاني به مخالفت با او برمي خيزند.
اگر تاريخ را مطالعه كنيد خواهيد ديد كه در همين اروپا كه الان مهد آزاد انديشي به حساب مي آيد در قرون وسطي ، كليسا دانشمندان را بخاطر گفتن اين حرف كه: زمين گرد است و به دور خورشيد مي چرخد. به آتش كشيده و زنده زنده مي سوزانيدند. چرا؟ چون از نظر آنان اين يك كفر به حساب مي آمد. بهمين سادگي دهها نفررا كشتند و به اين عمل خود افتخار هم مي كردند. در صورتي كه اكنون ما آن را يك جنايت برعليه بشريت به حساب مي آوريم.

متأسفانه گاهي اوقات چنين لجبازي هاي بچه گانه اي كه در باره مسائل مختلف پيش مي آيد باعث حتي بروز جنگهاي بزرگي هم مي شود.
بشرامروز بيش ازهر زمان ديگري نياز به نوعي تحول فكري و آزاد انديشي دارد و اولين قدم در اين باره را هم بايد بزرگان عرصه دين و دانش بردارند.زيرا آنها الگوهاي عملي رفتارو طرز فكر مردم در تمام دنيا هستند.
شما باز اگر به تاريخ مراجعه كنيد خواهيد ديد كه تمام پيشرفتهاي بزرگ علمي جهان غرب از زماني آغاز شد كه در اروپا رنسانس اتفاق افتاد.
مثلا درهمين ايران خودمان در زمان كوروش كبير بود كه ما در خشان ترين تمدن را داشتيم. زيرا وي پادشاهي عادل وآزاد انديش بود. و يا در بين اعراب ، پيشرفتهاي آنها بعد از پذيرش دين اسلام بود.زيرا اساس اين دين توحيدي بر آزاد انديشي است. حتي ما در قرآن داريم كه در باره پذيرش دين ،خداوند متعال مي فرمايد :لا اكراه في الدين.در پذيرش دين هيچ اجباري نيست. خداوند متعا ل كه خالق جهان است ما را امر به آزاد انديشي مي كند، آنوقت عده اي كاسه داغ تر از آتش شده ( مثل طالبان ) و براي عالم و آدم تصميم مي گيرند. متأسفانه در دوره اي همين تعصب بيجا حتي درون حوزه هاي علمي ما هم رسوخ كرده بود. من به ياد دارم كه بارها در تلويزيون اززبان اطرافيان امام خميني ( ره ) شنيدم كه وقتي ايشان در حوزه فلسفه تدريس مي كرده ازجانب بعضي از خشكه مذهبان مورد بي مهري قرار مي گرفته در حالي كه هم اكنون بسياري ازعلوم نوين درهمان مكان آموزش داده مي شود.
به نظرحقيرتساهل علمي هرگز به كفر منجر نمي شود.اگر ما جوانان خود را وادار كنيم كه در باره هر چيزي آزادانه به تحقيق بپردازند نتيجه از دو حالت خارج نيست:
1- حقيقت آن مطلب ثابت مي شود.2- كذب آن مطلب اثبات مي گردد. ودر هر دو حالت براي يك فرد آزاد انديش نبايد فرقي بكند.زيرا از قبل در باره هيچ يك از اين دو حالت جبهه گيري ننموده بود.
اما يك كسي كه اعتقاد غلطي به امري دارد هميشه از آشكار شدن حقيقت ترس دارد و به همين دليل تا جايي كه توان دارد اجازه دستيابي ديگران به حقيقت را نمي دهد.
شهيد مدرس در جايي مي فرمايد : سياست ما عين ديانت ماست و ديانت ماعين سياست ما.
اين گفتارارزشمند كه حقيقتا بايد آن را با آب طلا برسر در دانشگاهها وديگر مكانهاي آموزشي نوشت،معني و مفهوم والايي داشته و فراتر ازآن است كه فقط در محدوده سياست به كار رود. توجه به واژه ديانت و سياست كه در اصل بايد آن را به عنوان « رفتار »در نظر بايد گرفت اين حقيقت را به ما مي فهماند كه همانگونه كه خداوند متعال در باره پذيرش دين آزاد انديش را اعمال مي كند در ديگر عرصه هاي فكري هم ما بايد آن را اعمال كنيم. و از جمله مواردي كه بايد اين اصل را بطور كامل در نظر گرفت ،برخورد با افكار و انديشه هايي است كه در ابتدا مخالف نظام فكري ما به حساب مي آيند.
فرض كنيد الآن علما بيايند وبحث درباره حقيقت عالم و يا خدا را ممنوع اعلام كنند؛ فكرمي كنيد نتيجه مي شود؟ آيا اين كار به پيشرفت دين منجر مي گردد؟ ابداً، بلكه برعكس موجب فرار قشر روشنفكرجامعه و بخصوص جوانان كه پرسشهاي بسياري در باره فلسفه آفرينش دارند شده و همچنين تضعيف دين را به دنبال خواهد داشت.زيرا با چنين حكمي اين تفكر در ذهن افراد نقش مي بندد كه پس اين دين داراي نقطه ضعف است. درصورتي كه اگراجازه دهيم شبهه هامطرح شود با توجه به اينكه دين اسلام و بخصوص مذهب شيعه ازهر نظر كاملا غني بوده ومي تواند هميشه وهرجا پاسخگوي هرسؤالي دراين باب باشد؛لذا ترسي ازمطرح شدن پرسشها نبايدداشت. همچنين دربرخورد با موارد علمي ايئ كه در بدو امر بنظر غير قابل قبول مي نمايد( مثل جفر ) هم نبايد فورا موضع گيري خصمانه اي اتخاذ كرد.
اين مطالب در جواب افرادي بيان مي شود كه اعتقاد دارند كه اين علم كاري است شيطاني و نبايد به آن نزديك شد وازاين قبيل حرفها.
در صورتي كه جفرهم يك علم است مثل بقيه علومي كه روزي دانشهايي غيبي به حساب آمده و يا حتي جادوگري تلقي مي شدند. ( مثل رياضيات و شيمي ).برخلاف عده اي كه سعي دارند به اين علم جنبه مرموزانه اي ببخشند؛بايد بگويم كه اتفاقا اين علم از يك ساختاري كاملا طبيعي برخوردار بوده و در حقيقت جزئي از ساختار هستي است. منتهي چون منجر به كشف اخبار پنهان مي شود بهمين دليل هميشه تاريخ از دسترس مردم بدور نگه داشته شده تامورد سوء استفاده قرار نگيرد.
بقيه مطلب در قسمت بعدي به نظر شما خواهد رسيد.
Back to top Go down
سناتور




Posts : 10
Join date : 2013-11-16

 علم جفر چیست؟ Empty
PostSubject: Re: علم جفر چیست؟    علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeSun Nov 17, 2013 3:37 am

آشنايي با تاريخچه جفر قسمت اول
بسم الله الرحمن الرحيم

پيشگويي ، ارتباط با عالم غيب، فال بيني، و اموري از اين دست از تاريخچه اي به اندازه قدمت خود انسان برخوردار است.
هزاران سال است كه انسانها از هر نوع و نژاد و ملتي و در چهار گوشه جهان به اعمالي براي خبر گرفتن ازعالم غيب متوسل مي شوند واين مسائل فقط مختص به اقوام قديمي و زمان گذشته نيست .بلكه هم اكنون هم وجود دارد و اتفاقا طرفداران پروپا قرصي در تمام دنيا نيز دارد.و شما اگر به دورو برخود نگاهي بيافكنيد در همه جا مي توانيد اثري از آن را مشاهده كنيد.
هر مجله و روزنامه اي يك ستون ثابت به نام فال روزانه يا هفته را دارد. هر روز كتب جالبي دراين باب درتمام دنيا به نشرمي رسد كه بيشترين خريدارها را نيزدارد. عده زيادي دردنيا پيشگويي را شغل خود قرارداده و ازاين طريق ارتزاق مي نمايند. مردم هم براي اطلاع از امور مخفي و مورد علاقه خود به آنها مراجعه مي كنند. حتي گاهي دراخبار مي شنويم كه، بزرگترين سياستمداران دنيا با فال بينان مشورت مي كنند.
ازگذشته هاي دور متخصصين اين علم، پيشگويي رابا روشها وسايل وامكاناتي چند مانند: فرو رفتن درحالت خلسه وكشف اخبارغيبي درحالت مكاشفه، احضارارواح مردگان،احضاراجنه ويا ارتباط با روح حيوانات سمبليك مانند خرس وعقاب وغيره و يا با اتحاد روحاني با قواي طبيعت ويا با استفاده ازاستخوان حيوانات ومردگان، نگاه كردن به حركت ابرها درآسمان،گوش دادن به صداهاي محيط، نگاه كردن به امعاء واحشاي حيوانات قرباني شده،استفاده ازسرب و ذوب كردن و ريختن آن در كاسه آب،خيره شدن به آتش و يا جامي پر از آب،استفاده از شمع و كارتهايي كه روي آنها نقوشي حك شده ويا با دهها روش ديگر انجام مي داده اند.
بعضي ازاين روشها شايدهميشه به نتايج دقيقي منجرنمي شدند.اما در كمال حيرت روشهايي هم بوده اند كه به نحو باور نكردني دراكثرمواقع اخبار صحيحي از آينده و اتفاقاتي كه قرار است بعد ها روي دهد را براي مراجعين بازگو مي كردند.
از تمام اين روشها دردين اسلام دو علم «رمل» و« جفر» از طرف بزرگان و علما پذيرفته شده و مي توان به نتايج حاصل ازآنها اعتماد كرد.از بين اين دو، « رمل » را معجزه حضرت دانيال نبي ( ع )وعلم بسيارشگفت انگيز« جفر» را نيز شاهكار مولي اميرالمومنين حضرت علي ( ع ) مي دانيم و به صحت آن يقين داريم.
حال چون اين وبلاگ مربوط به علم «جفر» مي باشد.لذا مختصري درباره تاريخچه آن مطالبي را بيان مي كنيم.

تاريخچه علم جفر از گذشته تا كنون
تاريخچه اين علم به زمانهاي بسيارقديم برمي گردد و علي رغم اينكه نوشته ها و يا مدارك مستندي دراين باب دردست نيست ،اما با حدس و گمان و استفاده از تواريخي كه در آن در باره ي اسرار علمي ملل قديم بحث شده مي توان ردپاهايي در اين باره يافت.
اما بايد به اين نكته مهم هم توجه داشته باشيد كه تاريخچه جفر به دو دوره قبل و بعد از اسلام تقسيم ميشود.همچنين بايد بدانيد ،جفري كه هم اكنون اساتيد مسلمان چه عرب وغيرعرب به كار مي برند،ازنظرماهيتي،بطور كل با نوع ديگري از جفر كه جادوگران و ساحران آفريقايي و يا دانشمندان علم حروف ازجمله كاهنان يهودي و برخي از كشيش هاي مسيحي با آن آشنا هستند تفاوت ماهيتي دارد و گرچه بصورت ظاهرهردوي اين شيوه ها براي كاريكساني مورد استفاده قرارمي گيرند اما منبع كسب اطلاعات آنها با هم يكي نيست و ما اين مسئله را در بخش « آشنايي با ماهيت و حقيقت جفر» بطور مفصل بيان خواهيم كرد.انشاءالله.
همانطوركه اشاره شد، از زمانهاي كهن، مصريان،ايرانيان و يونانيان و حتي ملل آسياي دوربا اين علم آشنا بوده ودر هر جايي به نامي خوانده شده است.و مهمتر از همه اينكه چون اين علم در زمره دانشهاي سرّي به شمار مي آمده، بهمين دليل فراگيري آن فقط اختصاص به طبقه افراد مذهبي داشته و بهمين دليل چون عامه مردم چيزي در اين باره نمي دانستندو حتي تاريخ نگاران هم مطلبي در اين باب نشنيده بودند، بهمين جهت است كه در تاريخ ملل دنيا كمتر در اين باره سخني بر زبان آمده است.
علم جفريا حروفي كه دانشمندان كهن با آن آشنا بودندبطور كل از دو طريق به دست آمده بود.
1- اين علوم باقي مانده دانشهايي بود كه پيامبران و انسانهاي خدايي به تعدادي از خواص آموخته بودند و دست به دست وبه طريقه سينه به سينه درطول تاريخ مي چرخيد وانتقال مي يافت.( اين مطلب با استناد به آيات قرآن بيان مي شود. رجوع كنيد به داستان سليمان و بلقيس و آوردن تخت وي)
2- علومي نيز از طريق شيطان به تعدادي از بندگان گمراه آموخته شده بود كه همواره در طول تاريخ ازآن به نام « جادوي سياه » نام برده مي شود.( اين مطلب نيز با استناد به آيه 102از سوره بقره بيان مي شود).
اين خيلي مهم است كه شما بدانيد جفري كه با آن سروكارخواهيد داشت از چه نوعي است و همچنين بايد منشأ آن را نيز درست بشناسيد.
چون در بحث ماهيت جفر اين موضوع را به تفصيل مورد بررسي قرار داده ايم، لذا دراينجا فقط از نظر تاريخي مسائلي را عنوان مي كنيم.
جفر بعد از اسلام
گفته مي شود، در جريان جنگ خيبر كه قلعه يهوديان به دست مسلمين سقوط كرد در خزانه آنها الواح يا نوشته هايي يافت شد كه درون پوست بزغاله نگهداري مي شدندو چون رسول مكرم اسلام (ص) از خزانه دار يهود در باره آنها سؤال كرد وي درجواب عرضه داشت كه اينها علم علماي يهود است وازجمله آنها علم حروف يا جفر بود كه حضرت علي ( ع ) قواعد آنها را به زبان عربي برگردانيده و به توسط ايشان اين علم در بين معدود افرادي برگزيده و خاص نشر يافت. والله اعلم
بهر حال آن چيز كه مسلم است اين است كه جفرحقيقي ازخاندان نبوت و امامت منتشرگشته وبراي شيعه علوي فقط ازاين راه دريافت آن ميسربوده و بقيه راهها شيطاني است.بعضي ها درمقام اعتراض مي گويند: ائمه ما چه احتياجي به اين علم دارند؟ آنها خود عالم به غيب هستند.
در پاسخ بايدعرض كنم كه اين حرف درست نيست. ائمه معصومين هم براي علم ارزش قايل بودند درغيراين صورت كودكان خود را به مكتب ونزد استاد نمي فرستادند.زيرا كه كدام استاد است كه بتواند در علم بر مقام امامت پيشي بگيرد. اما آن بزرگواران براي نشان دادن ارزش علم حتي پاداشهاي گزافي به معلمان فرزندان خود مي دادند حتي در برابر آموزش فقط يك سوره كوتاه مانند سوره حمد از قران كريم.
از طرفي امام معصوم بايد به تمامي علوم زمان خود مسلط باشد واين ازاعتقادات ماست.مگرما طب الصّادق و طب الرّضا نداريم. پس به نظر حقير هيچ منافاتي ندارد كه امام معصوم داراي اين علم باشد.هرچند كه احاديث مفصلي هم در اين باب نقل شده كه علاقه مندان به علم جفر لابد از مضمون آنها مطلعند.
ازجمله اين احاديث،حديث معروفي است كه امام رضا ( ع ) درباره پذيرش ولايت عهدي مأمون به آن ملعون اظهارداشتند كه : . . . . . هر چند كتاب علم جفرو جامعه گواهي مي دهد كه اين كار به سرانجام نمي رسد.
و يا احاديث متعددي از امام جعفر صادق ( ع ) نيز در اين باب داريم. حتي يك تعريفي هم در باره جفر هست وآن اين است كه : حرف ( ع ) درنام مبارك (‌جعفر) اشاره به اين دارد كه 70 سال ( عدد كبيرابجدي اين حرف است ) از زمان حضرت علي ( ع ) كه اولين كسي بود اين علم را بيان فرمودند تا زمان امام صادق ( ع ) طول كشيد.
بهرحال وبه هرروي،علم جفردرطي صدها سال توسط علما ودانشمندان بزرگ دين به شكل سينه به سينه ازاستادي به شاگردي انتقال يافته ودراختفاي آن نيز سعي بليغ مبذول مي داشتند تا دست نامحرم به آن نرسد. و بهمين جهت تا سالهاي سال دراين باره كتابي نوشته نمي شدوهركس دانسته هاي خود را به صورت شفاهي به ديگران انتقال مي داد و در اين بين هراستادي به نوبه خويش در تكميل آن كوشيده وبه همراه تعاليمي كه از استاد خود فراگرفته بود،روشها و تجربيات خود را نيزدر اختيار نسل بعدي قرارمي داد.متأسفانه بدليل همين نبود مدارك مكتوب است كه ما نمي دانيم چه كسي براي اولين باراين علم را درميان دانشمندان فارسي زبان نشرداد و ياروشهايي را كه هم اكنون جفاران استفاده مي كنند به آنها آموخت.
از استادان برجسته اين علم درگذشته مي توان از: شيخ محي الدين عربي كه نابغه و اعجوبه اين فن بوده وهمچنين، شيخ بهايي رحمة الله ،بايزيد بسطامي، شيخ ابوسعيد ابي الخير، حسين اخلاطي، علامه دهدار( پدر وپسر)و ميرداماد كبير نام برد. البته صدها استاد ديگر نيز بودند كه ذكر نام همه آنها به طول خواهد انجاميد.
به دليل ماهيت كاملا سرّي اين علم، درحال حاضرهم اساتيد بزرگي در كشور ما وجود دارند كه چون مايل نيستند كسي آنها را بشناسد بهمين دليل ناشناس باقي مانده اند.لذا نمي توان گفت كه چند نفر درايران از اين علم مطلعند.
درهمين تهران خودمان شايد دهها نفر باشند كه در اين علم به درجه استادي كامل رسيده باشند اما حتي افراد خانواده آنها هم از اين موضوع باخبر نباشند. بهرحال هر كس شيوه خود را دارد و هر گونه كه صلاح مي داند عمل مي كند.
Back to top Go down
سناتور




Posts : 10
Join date : 2013-11-16

 علم جفر چیست؟ Empty
PostSubject: قسمت دوّم    علم جفر چیست؟ I_icon_minitimeSun Nov 17, 2013 3:39 am

در قسمت اوّل اين بحث توضيحاتي در باره تاريخچه پيدايش اين علم ارائه كرديم؛ حال به دنباله مطلب توجه فرمائيد.

همانطور كه در بخش اوّل هم بيان شد، هيچ كس بغير از خداي متعال نمي داند كه دقيقاً و براي اولين بار چه كسي موفق به كشف يا ابداع اين علم گرديد؛ امّا آن چيز كه مهم است آن است كه اين علم كاملاً درست بوده و نتايج حاصل از آن قابل اعتنا مي باشد( همانطور كه در دوره آموزش كامل آن درستي علم به اثبات مي رسد).باور داشتن يا نداشتن افراديك جامعه يا كل ّ جهان هيچ تأثيري در بود و نبود اين علم ندارد. جفر يك علم بسيار ارزشمند است؛ حال چه ما قبول داشته باشيم و چه نداشته باشيم.

گذشتگان ما بسياردانشمند بوده ودرباره جهان آفرينش و پديده هاي آن به بينشي عظيم دست يافته بودند. همانطور كه بناهاو آثاري كه از گذشته هاي دور باقي مانده ، درستي اين مطلب را به اثبات مي رساند.

مهمترين موضوعي كه پذيرش جفررا در ميان عامه مردم با دشواري روبرو مي سازد اختلاط آن با بحث اطلاع از عالم غيب است.

دردين مبين اسلام اعتقاد براين است‌كه فقط خداوند متعال است كه از عالم غيب با خبر است و بس. اين يك حقيقت غير قابل انكار است. اما جفر علم غيب نيست.

اطلاعاتي كه درجفربه دست مي آيد با تمام شگفتي هايي كه دارد( مانند خبردادن از حوادث آينده ومانند اينها ) ارتباطي به عالم غيب مطلق ندارد.بلكه اين اخبار با توجه به ارتباط موجود بين اجزاي هستي به دست مي آيد.

بعنوان مثال، علم نجوم ازانواع علومي است كه بخاطر ارتباط بين اجزاي آن مي توان حركات سالهاي آتي سيارات را پيش بيني كرد.براين اساس است كه ما مي توانيم خورشيد گرفتگي و يا ماه گرفتگي هاي دهها سال بعد را امروز و با استفاده از يك فرمول ساده رياضي پيش بيني كنيم و در تاريخهاي گذشته شاهد روي دادنشان باشيم. اين علم غيب نيست.( هر چند كه در گذشته انسانهاي زيادي بخاطر همين اشتباه در فهم مطلب جان خود را از دست دادند ). بلكه اين مطلب از ارتباط بين اجزاء به دست آمده است.حال به مثال دوّم توجه كنيد.

مثال دوّم :اگر يك اتومبيل با سرعت ثابتي مسافت مشخصي رااز مكان « الف » به سوي مكان « ب » بپيمايد ما مي توانيم بافرض اينكه هيچ اتفاقي براي اتومبيل مذكور رخ نداده و سرعتش نيز ثابت باقي بماند و مانعي هم در كار نباشدبا اطمينان پيش بيني كنيم كه اين وسيله بعد از چند ساعت يا دقيقه به محل مورد نظر خواهد رسيد.جفر نيزدر وهله اوّل چنين علمي است و با نشانه ها سروكار دارد و ابزار كار آن نيز حروف و اعداد مي باشد و همانطور كه در گذشته نقل شد، پيشينيان ما بخوبي از اين علم شگفت مطلع بوده وآن را براي اطلاع از اخبار غيبي و حل مشكلات خود بكار مي گرفتند.

اين علم درگذشته و درميان هر قومي نامي داشته كه ما از آن نامها بي خبريم.لذا ممكن است شما در تاريخ ملتي بخوانيد كه آنها از فلان علم آگاه بوده اند، امّا چون ما معني آن اسم را نمي دانيم، لذا ممكن است هرگز متوجه نشويم كه آن علم همان جفر بوده است.

تا قبل از ظهور دين مبين اسلام، اعراب آشنايي چنداني با اين علم نداشتند و فقط يهودياني كه در ميان آنها مي زيستند از اين علم مطلع بودند. امّا بعد از ظهور اسلام دراين علم به دست مبارك مولي علي ( ع ) تغييراتي صورت گرفته و به شكل امروزي در آمد. بعدها اصحاب لايق ودوستان و محبان اهل بيت به تدريج ازآن مطلع گشته امّا هرگز در باره آن كتابي نوشته نمي شد.در طي بيش از هزار سال هر استادي تجربيات خود را به شاگردان لايق خود منتقل مي كردوبهمين شكل روز بروزاين علم كاملتر مي گشت .همانطور كه در قسمت اوّل توضيح داديم، به درستي معلوم نيست كه چه كسي،براي اولين باربه زبان فارسي اقدام به استخراج پاسخ سؤالات ازاين علم نمود،اما در حال حاضر ما شاهديم كه قواعد بي شماري به اين زبان، بخصوص در ميان جفاران پاكستاني و هندي و افغاني وجود دارد كه البته همه آنها منجر به استخراج پاسخ روشن نشده و يا از سيستم بسيار مشكلي براي استخراج جواب برخوردارند. البته ماهيت اين علم ايجاب مي كند كه هر استادي بعد از اينكه دراين علم به تسلط كامل دست يافت براي راحتي كار خود، روشهاي متنوعي را ابداع كند.

بنده نيز بعد از سالهاي طولاني تحقيق و پژوهش شبانه روزي، موفق شده ام روشهاي زيادي رابراي استخراج طراحي نموده و در طي دوره هاي آموزشي تقديم علاقمندان بنمايم. ازآنجايي كه اين وبلاگ فقط جنبه اطلاع رساني در باره اين علم را بعهده دارد، لذا نمي توان مطالب آموزشي را مستقيما طرح كرد.علاقمندان براي فراگيري جفر بايد در دوره آموزش كامل آن شركت نمايند.اطلاعات مربوط به دوره آموزشي رادر بخش آموزش اين وبلاگ دريافت خواهيد كرد.
Back to top Go down
Sponsored content





 علم جفر چیست؟ Empty
PostSubject: Re: علم جفر چیست؟    علم جفر چیست؟ I_icon_minitime

Back to top Go down
 
علم جفر چیست؟
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» حس ششم چیست ؟
»  هاله چیست؟ 2
» مانترا چیست؟
» دختر چیست!؟
» طلسم چیست؟

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
انجمن ترکبوز :: علوم ناشناخته :: علم الجفر-
Jump to: